maandag 28 april 2014

We signeren ...

in onze thuisstad Leuven (met give away!) en in Mechelen.

Over exact 1 week zal Mijn tas in de boekenwinkel liggen. En we vliegen er meteen in met twee signeermomenten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdag 9 mei kan je ons tussen 14u en 15u30 vinden bij Van Rooy in Mechelen. Het boek zal ook daar te koop zijn. Als je dat wilt, zetten wij er graag onze naam in. Op hetzelfde moment gaat er een demonstratie door van de Pfaff naaimachines. Wij werkten de projecten in ons boek af met Pfaff machines van Van Rooy, bij deze demo-namiddag wilden we dus zeker graag aanwezig zijn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zaterdag 10 mei kan je ons tussen 11u en 12u30 vinden in de Standaard Boekhandel in de Diestsestraat in Leuven. We voorzien jouw boekexemplaar dan graag van een handtekening en vinden het vooral leuk om andere creatievelingen te ontmoeten. Kom dus zeker eens langs voor een babbel en/of een handtekening. Dat laatste vinden we zelf nog vrij bizar, we zullen nog even moeten oefenen om een deftige signatuur neer te pennen :-)

Maar er is meer dan dat. Onze fournituren sponsor fournituren.nl en één van onze stoffensponsors De Stoffenkamer maakten beiden een leuk pakje dat we mogen verloten onder al diegenen die langskomen op zaterdag in Leuven!
fournituren.nl geeft een mooie grote naaidoos (bekleed met een paardenstofje) weg, gevuld met garen en andere fournituren.
De Stoffenkamer maakte een prachtig pakketje bestaande uit een cadeaubon van 25 euro en twee mooie stofjes met bijpassende paspelband en garen.
Kom je zaterdag langs, dan noteren we je gsm nummer. Om 12u30 trekken we daaruit de twee winnaars. We brengen je via sms op de hoogte, je pakje kan je dan afhalen bij de Standaard Boekhandel.

10 opmerkingen:

 1. Oh ik zou zo graag langskomen in Leuven, maar zaterdag hebben wij juist opendeurdag op school :-( Misschien kan ik vooraf rap nog even binnenspringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  Jammer dat het te ver weg is ,maar ik heb het boek gereserveerd bij bol.com
  Kan niet wachten!!
  Veel plezier in Leuven
  Groetjes Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kan niet langskomen, maar heb mijn boek al besteld bij de standaardboekhandel, ik ben er zekers van dat ik deze zomer met een mooie tas ga rondlopen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb het boek van vandaag in mijn bezit. Het is gewoon de MAX!!!
  Ik weet alleen niet kiezen wat ik eerst ga maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo
  Vraagje
  Ik had mijn boek geresveerd bij bol.com zou 5 mei verschijnen ny staat er 20 mei klopt dit?want zag dat jullie ze al verstuurd hadden
  Gr jacky

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Leuven liggen ze alleszins al sinds woensdag 30 april in de boekenwinkel (ik zag ze in de Standaard Boekhandel en Fnac liggen), dus ik veronderstel dat ze bij de webwinkels ook al moeten aangekomen zijn...

   Verwijderen
 6. Hallo
  Ik krijg net een mail van bol.com dat het boek niet geleverd kan worden :( is het mogelijk dat ik het bij jou kan bestellen?
  Gr jacky

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben er geen meer, maar je kan een exemplaar bestellen via de webwinkel van Bambiblauw... En binnenkort liggen ze terug in de boekhandel (tweede druk is ingezet).

   Verwijderen
 7. Oke dank je wel ik ga gauw kijken

  BeantwoordenVerwijderen