maandag 14 september 2015

Count down 'Mijn Designertas' - Lotte Martens

Binnen exact 12 dagen ligt ons nieuwe boek 'Mijn designertas' in de boekhandel. Wij kijken er alvast enorm naar uit! Ook al werk je er maanden aan een stuk heel intensief aan, en ken je het boek bij wijze van spreken van voor naar achteren en omgekeerd vanbuiten, toch blijft het enorm spannend om het eindresultaat echt in boekvorm te zien. Gedrukt ziet het er toch allemaal weer een tikkeltje anders uit dan op ons computerscherm.

Om samen met onze bloglezers af te tellen naar volgende week vrijdag, stellen we op onze beide blogs elke dag één van de ontwerpers die meewerkten aan het boek voor.


Lotte Martens mag de spits afbijten. Al de stoffen gebruikt in het boek komen uit het atelier van Lotte en Karen. Met veel zorg en expertise werden door hen stoffen geselecteerd en nieuwe prints ontwikkeld. Zo kwam de collectie 'In the air' tot stand, een prachtige collectie met een grote variatie aan materialen. Vorig weekend werd de collectie voorgesteld tijdens de grote opening van de nieuwe flagshipstore van Lotte Martens in Kessel-Lo.Gekoppeld aan het kleurrijke atelier, biedt de winkel ook ruimte voor het organiseren van workshops. Zo gingen vorige zaterdag enkele bloggers aan de slag met de zeefdruktechniek. We gingen even kijken en meegenieten van de gezellige drukte en bedrijvigheid. Ook voor ons was het heel fijn om eens één van de technieken achter het textieldrukken van dichtbij te kunnen bekijken.


Spring zeker eens binnen in de nieuwe Lotte Martens flagshipstore, en laat je meenemen in de mooie wereld van textiel. De stoffen zijn stuk voor stuk pareltjes en zullen vast en zeker de komende weken nog op vele blogs schitteren!

3 opmerkingen:

 1. Mij zien ze in elk geval snel terug voor wat aankopen, want daar was na een hele dag zeefdrukken geen energie meer voor over ;) Fijn jou te ontmoeten, en ik ben even benieuwd als jullie naar het boekenresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat dat nieuwe boekenkind maar komen! Ik ben benieuwd naar jullie creaties met de stoffen van Lotte. Dat zijn op zich al pareltjes. Ik moet er dringend nog eens langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super benieuwd naar dat boek, de inhoudsrafel zag er alvast veelbelovend uit!
  Fijn ook om die foto's van onze workshop te zien, ik nam er zelf nauwelijks. (En check mijn armspieren zeg! :-D :-D )

  BeantwoordenVerwijderen