dinsdag 8 december 2015

Win een designertas!

Ons boek 'Mijn designertas' ligt ondertussen al een tweetal maanden in de boekhandel. Wie het buikbandje rond het boek ook aan de achterkant bekeek, is al op de hoogte van de wedstrijd die we koppelden aan het boek:



Uiteraard zijn we razend benieuwd naar jullie eigen versie van de designerontwerpen! Stuur vóór 31 december een foto van je tas door naar elisanna.fynn@gmail.com en maak kans op één van deze twee designertassen.



Annelies Timmermans en Les Deux De Cock geven beiden een pareltje van designertas weg (respectievelijk ter waarde van 163 euro en 139 euro). Het is de lederen versie van het model dat in het boek werd opgenomen. Stiekem wou ik dat ik zelf ook kon meedoen, want zeg nu zelf, wie wil er nu niet pronken met zo'n prachtige tas om de schouder...

Ik zou zeggen, ga aan de slag met je favoriete ontwerp uit het boek. Maak een tas voor jezelf, of misschien wordt het wel een uniek kerstcadeautje voor een lieve vriendin, een fantastische zus of de beste mama van de wereld. Laat je creativiteit volledig gaan!

En vergeet dan vooral niet om tijdig je foto op te sturen :-) Wie weet maken we je in januari wel blij met een schitterend nieuwjaarscadeau!

8 opmerkingen:

  1. Leuk ! Maar is het vóór 31 december 2015 of 2016. Eerst wordt er 2015 vermeld en daarna 2016.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag het al verschijnen bij de collega boekmaakster! Toch maar proberen wat tijd vrij te maken, want zo'n tas zie ik wel zitten! Het boek ligt al klaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zal mijn versie in een mailtje versturen :)
    Denk dat de kans op winnen klein is maar je weet natuurlijk nooit :-D
    mizolilie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei, dat zou gaaf zijn... Er staat een tas in de planning maar of dat voor de 31-ste lukt....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Spannend! In januari gaan we bij de tiretten aan de slag met de Versa Versa, er zullen dus nog meer creaties volgen... jammer genoeg na de deadline.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job. 사설토토

    BeantwoordenVerwijderen