dinsdag 30 september 2014

Voor een hippe mama

We waren bijna terzelfdertijd zwanger, zij voor haar eerste, ik voor een tweede. Zes weken zouden onze kindjes in leeftijd verschillen, maar 't is uiteindelijk amper 11 dagen geworden. Haar zoontje kon niet langer wachten op de vele knuffels en liefkozingen van zijn lieve mama en papa en besloot wat vroeger uit zijn badje te komen. Gelukkig bleek het kereltje kerngezond en werd zondag zijn eerste feestje gehouden... een gezellige babyborrel.

Een goede reden dus om mijn naaimachine terug van onder het stof te halen... weliswaar voor een klein projectje, want onze kleine deugeniet vindt het veel fijner om de volle aandacht te krijgen. Een variant op Tilly uit ons boek werd geboren. Elisanna en ik hebben haar de voorbije maanden al heel veel zien passeren op blogs en 't blijft telkens weer ongelofelijk leuk om te zien wat jullie er van maken en waarvoor het kan dienen.
Ik hertekende de flap van Tilly, stak er een gouden paspel tussen en zo ontstond een luxe-uitvoering van een enveloppe voor een centje voor de pamperrekening.

15 opmerkingen:

 1. Stijlvol zeg, die Tilly werd hier nog niet gemaakt, maar daar breng ik gauw weer eens verandering in als ik dit zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben fan van deze versie. Eenvoudig, maar toch stijlvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi tasje zeg! Knap dat je zoiets zelf kan maken :-) Complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze 'hippe mama' is ontzettend blij deze lieve woorden te lezen :-) :-) :-) Zoonlief erg blij met de centjes voor zijn pamperrekening en mama fier op haar luxe tasje!!!
  Natuurlijk verdient jouw deugniet die aandacht!
  Tot gauw, veel liefs van ons allen

  BeantwoordenVerwijderen